D&L Barks Stairs Inc | Staircon
 
 
 
 
Staircon

Edulood

D&L Barks Stairs Inc

“Stairconi suurimateks plussideks on kiire disain, kiired muudatused ja korratavus. Ma suudan luua tööjoonised umbes 30 minutiga ja korrektsioonid on vajadusel teostatavad kahekümnega.

Kui klient on kujunduse heaks kiitnud saan ma printida täpsed spetsifikatsioonid kõigile trepi ja piirete detailidele. Mõningad detailid on töödeldud CNCs ja mõned formaatsael, järkamissael ja freesidel. Peale Stairconi seadistamist vastavalt minu personaalsetele töötluseelistustele, tekitatakse täpsed lõikusnimekirjad automaatselt. Ning CNC failide (NC Code) puhul luuakse ka vastavad programmid kõikide detailide töötlemiseks.

Meile väga meeldib võimalus saata oma klientidele 3D joonised, et nad saaksid vaadelda oma treppi igast küljest. Väiksematel ehitusfirmadel kellega me enamasti oma töös kokku puutume, on selliselt palju lihtsam näidata ja selgitada oma klientidele mida pakutakse ning milliseid muudatusi nad võiksid kaaluda. Me saame kiiresti teha vastavalt tagasisidele disaini redaktsioonid, mis võimaldab meil veeta rohkem aega treppe tootes ja vähem aega kontoris.

Tugi mida oleme saanud Elecosoftilt on olnud väga kasulik. Võimalus saata oma probleem e-mailiga ja saada sellele kiire vastus, on meile väga tähtis kuna meil on tihti tegu ajatundlike töödega. Probleemide lahendamine viisil, kus olles üle võrgu ühenduses nende tehnilise toega, kes selgitab meile kuidas probleemi lahendada, on aidanud meil järgmisel korral, kui sarnane küsimus peaks tekkima, asi ise välja selgitada ja lahendada. Sealhulgas on hea võimalus pidada nõu Stairconi spetsialistidega järgmiste projektide lahendamiseks.“ räägib David Barks, D&L Barks Stairs Inc. omanik.

 
Print this page
 
Jälgi meid

Facebook

Pilguheit Stairconi tulevikku

Et meie klientide äritegevus oleks võimalikult tõhus, tootlik ja tulus, arendame me pidevalt oma treppide projekteerimise ja tootmise tarkvara Staircon. Praegu on meil peamine fookus tarkvara tulevikukindluse tagamiseks ja seetõttu […]

 
 
 
https://www.staircon.com/et https://www.staircon.com/wp/wp-content/themes/staircontema