Trappenmakerjij Eric Lauwers, Belgia | Staircon
 
 
 
 
Staircon

Edulood

Trappenmakerjij Eric Lauwers, Belgia

Staircase made by Trappenmakerjij Eric Lauwers

Lisaks võimele ühendada Staircon CNC-tootmisega, oli Trappenmakerjij juhil Eric Lauwer’il ka teine oluline nõue tarkvarale; võimalus treppi müügiprotsessi juures 3D-s visualiseerida.

 

3D vaade ja võimalus 3D mudeleid eksportida, tegid Staircon’ist neile ideaalse töövahendi.
– Trepi konstrueerimise ja müügi käigus näitan ma oma klientidele alati treppi 3D-s. See, mida näed, selle ka saad. Oma klientide veenmiseks näitame neile tehtud töid fotodelt ja Stairconi 3D vaatelt. Sarnasus on lihtsalt hämmastav! Hea pilt ütleb rohkem, kui sõnad, räägib Bart Remijsen, Treppenmakerjij Eric Lauwers (Belgia) kujundus-ja tootmisjuht.
Trappenmakerjij Eric Lauwers on keskendunud keerulisele ja kõrgekvaliteedilisele oskustööle. Nad rõhutavad, et kliendid võivad neile tuua oma kujundusideid, mida koos professionaalsete trepikonstruktoritega realiseerida. Üheskoos kliendiga treppi kujundades ja võimalus seda 3D-s visualiseerida, on suurepärane müügiargument, leidis Treppenmakerjij Eric Lauwers.

Vaata juhtumi videot

Veebisait: Trappen Lauwers

3D view of staircase made by Trappenmakerjij Eric Lauwers
 
Print this page
 
Jälgi meid

Facebook

Pilguheit Stairconi tulevikku

Et meie klientide äritegevus oleks võimalikult tõhus, tootlik ja tulus, arendame me pidevalt oma treppide projekteerimise ja tootmise tarkvara Staircon. Praegu on meil peamine fookus tarkvara tulevikukindluse tagamiseks ja seetõttu […]

 
 
 
https://www.staircon.com/et https://www.staircon.com/wp/wp-content/themes/staircontema