Consultecist saab Elecosoft | Staircon
 
 
 
 
Staircon

Latest news

Consultecist saab Elecosoft

2016-02-02

Elecosoft

Consultec becomes Elecosoft!

Pärast enam, kui 40 aastast Consulteci nime all eksisteerimist, muudab firma oma nime Elecosoftiks. See on osa jõulisest strateegiast, kus tulipunktiks on Rootsi turu jätkuv areng ja edenemine rahvusvaheliselt.

– Meie omanikud investeerivad väga agressiivselt selge eesmärgiga, et muuta loodud bränd rahvusvaheliseks ja toodetel on selles väga oluline osa. Osana sellest jõupingutusest, oleme otsustanud koonduda ühise rahvusvahelise kontserni Elecosoft, märgi alla, räägib ettevõtte müügi- ja turundusjuht Julia Hedlund.

– See on väga loogiline initsiatiiv ja tuleneb ettevõtte ja kontserni üldisest strateegiast ja arengust. Viimased aastad on meie jaoks olnud sündmusterohked ja keerulised. Täna oleme me ühte kontserni kuuluvad, Euroopa erinevates kohtades paiknevad ettevõtted, kelle tooteportfellid on uutumas üha väärtuslikumaks. Ühise nime kandmine soodustab ja ühtlustab rahvusvahelistumise protsessi ja on meie jaoks väga väärtuslik, ütleb firma tegevjuht Anders Karlsson.

Juriidilist nime Elecosoft Consultec AB muudatus ei mõjuta. Muudatus ei mõjuta ettevõtte tooteprtfelli. Elecosoft koosneb ikka samadest ettevõtetest, toodetest, teenustest ning töötajatest nagu varemgi.

 
Print this page
 
Jälgi meid

Facebook

Pilguheit Stairconi tulevikku

Et meie klientide äritegevus oleks võimalikult tõhus, tootlik ja tulus, arendame me pidevalt oma treppide projekteerimise ja tootmise tarkvara Staircon. Praegu on meil peamine fookus tarkvara tulevikukindluse tagamiseks ja seetõttu […]

 
 
 
https://www.staircon.com/et https://www.staircon.com/wp/wp-content/themes/staircontema