Woodbase Joiners Ltd, Ühendkuningriigid | Staircon
 
 
 
 
Staircon

Edulood

Woodbase Joiners Ltd, Ühendkuningriigid

Woodbase Joiners Ltd on klassikaline tislerifirma, kus on edukalt ühendatud käsitööteadmised kaasaegse tehnoloogiaga, et ettevõte töötaks kasumlikult ja kasvu oleks võimalik juhtida.

 

Tegevjuht Simon Bartlett ja kaasasutaja Richard Blackman investeerisid tulevikku juba kümnekonna aasta eest. Pärast pikka arutelu ja põhjalikke uuringuid valisid nad CNC-ks 5-teljelise Maka PE70 ja tarkvaraks Staircon CAD/CAM-i Elecosoftilt. Tänaseks tagab see kombinatsioon ettevõttele pideva ja kõrgekvaliteedilise toodangu, pakkudes treppe klientidele, kelleks on arhitektid, sisekujundajad, arendajad ja erakliendid.

Woodbase Joiners investeeris oma digitaalsesse suutlikkusse enne viimase majanduslanguse lõppu ja pole seda kunagi kahetsenud. Õige töötluskeskuse valimine oli oluline, kuid õige tarkvara valimine oli uute protsesside käivitamisel võtmeküsimuseks.

Ettevõttest
Woodbase Joiners Ltd on traditsiooniline tislerifirma, mis on viimase 30 aasta jooksul tarninud riigi kaguosas oma klientidele kvaliteetseid uksi, aknaid ja treppe. Täna on trepitootmine kasvutrendis. Viimase kümne aasta jooksul on eritellimustreppide kavandamiseks ja tootmiseks kasutatud Staircon tarkvara koos 5-teljelise CNC-keskuse võimalustega. See kombinatsioon on pakkunud konkurentsieeliseid lihtsamas kujunduses, kõrgemas kvaliteedis, tootmise kiiruses ja tagades suurepärase kliendi tagasiside.

Loe rohkem

Woodbase Joiners Ltd veebisait

 
Print this page
 
Jälgi meid

Facebook

Pilguheit Stairconi tulevikku

Et meie klientide äritegevus oleks võimalikult tõhus, tootlik ja tulus, arendame me pidevalt oma treppide projekteerimise ja tootmise tarkvara Staircon. Praegu on meil peamine fookus tarkvara tulevikukindluse tagamiseks ja seetõttu […]

 
 
 
https://www.staircon.com/et https://www.staircon.com/wp/wp-content/themes/staircontema