Woodland horizon | Staircon
 
 
 
 
Staircon

Praktijkvoorbeelden

Woodland horizon

“We hebben de overstap gemaakt naar Staircon, dat een veel eenvoudigere gebruikersomgeving heeft en over meer up-to-date software beschikt. Voor de gemiddelde consument betekent een 2D-tekening niet veel. Maar dat verandert volledig wanneer je hen een 3D-kleurweergave van de werkelijke ruimte toont. Dat is een enorm voordeel voor het verkoopteam. De 3D-visualisatie is echt een positieve aanwinst om te tonen hoe het project er in het echt zal uitzien.”
Laverne Martin (Eigenaar, Woodland Horizon Ltd)
“Staircon is een volledig open software. In Staircon CAD kunnen we in de database al onze aangepaste hoofdbalusters, handgrepen, balusters, enz. rangschikken. In Staircon CAM kunnen we zelf de CAM-configuratie aanpassen terwijl de traponderdelen door de productie gaan, om precies te zien wat goed werkt op de machine en in onze winkel.”

Michael Drost (Trappeningenieur/Ontwerper, Woodland Horizon Ltd)

Bekijk de case video:

Website: woodlandhorizon.com

 
Print this page
 
Volg ons ook

Facebook

Een voorsmaakje van de toekomstige Staircon

Om uw bedrijf zo efficiënt, productief en winstgevend mogelijk te maken, optimaliseren wij voortdurend onze software voor het ontwerpen en produceren van trappen. Onze focus ligt momenteel op het toekomstbestendig […]

 
 
 
https://www.staircon.com/nl https://www.staircon.com/wp/wp-content/themes/staircontema