Harrie Botter trappen investeert in CNC-machine | Staircon
 
 
 
 
Staircon

Praktijkvoorbeelden

Harrie Botter trappen investeert in CNC-machine

Customer Harrie Botter

Al ruim dertig jaar worden er in het Nederlandse Kerkenveld trappen gemaakt door Harrie Botter. De laatste jaren  heeft vooral de volgende generatie een belangrijkere rol gekregen binnen het bedrijf. Er wordt hard getimmerd aan de toekomst en de automatisering van het productieproces is daar een noodzakelijk deel van.

“We zijn steeds meegegaan met de tijd en kregen ook steeds meer machines die digitaal aangestuurd werden. We willen ook graag klaar zijn voor de toekomst en hebben lang nagedacht over de aanschaf van een CNC-machine. Omdat er iemand wegviel uit de productie en omdat het lastig was om personeel te vinden bleek een eerste CNC-machine toch echt nodig te zijn” vertellen Nick en Lisa Botter.

Er werd een CNC-machine aangekocht, samen met Staircon CAD/CAM software voor het ontwerpen van trappen en het aansturen van de CNC-machine.

“Met onze machineleverancier hebben we een jarenlange relatie. Zij zijn erg vertrouwd met ons bedrijf en de manier waarop wij werken. Zij hebben uitgezocht welke CNC-machine voor ons het beste geschikt is. Als trappensoftware hebben we gekozen voor Staircon omwille van de gebruiksvriendelijkheid en de directe aansturing naar onze machine.”

“Voorheen ontwierpen we onze trappen manueel met potlood en papier. We hadden verwacht dat de overstap complex zou zijn, maar dit viel uiteindelijk erg mee. De overstap van ‘met de hand’ naar ‘op een scherm’ ging zelfs erg makkelijk”.

Omdat de machine en de software nog nieuw zijn voor ons, hebben we soms nog wel wat kleine moeilijkheden, maar we kunnen steeds rekenen op de ondersteuning van zowel onze machineleverancier als van Staircon.”

Meer informatie

Harrie Botter

 
Print this page
 
Volg ons ook

Facebook

Een voorsmaakje van de toekomstige Staircon

Om uw bedrijf zo efficiënt, productief en winstgevend mogelijk te maken, optimaliseren wij voortdurend onze software voor het ontwerpen en produceren van trappen. Onze focus ligt momenteel op het toekomstbestendig […]

 
 
 
https://www.staircon.com/nl https://www.staircon.com/wp/wp-content/themes/staircontema