Stairworks Ltd in Canada | Staircon
 
 
 
 
Staircon

Praktijkvoorbeelden

Stairworks Ltd in Canada

Dit familiebedrijf, opgericht in 1981, heeft een sterke reputatie opgebouwd als trappen- en handgrepenfabrikant. Stairworks heeft een breed scala aan klanten, van de betere huizenbouwers tot individuele eindgebruikers die aan renoveren toe zijn.

 

Sinds 2014 gebruikt Stairworks Staircon als essentieel instrument binnen het bedrijf.”Wij kozen Staircon boven andere trappensoftware pakketten omdat het een aanpasbaar instrument is. Nu gebruiken we Staircon Professional met DXF voor CAM. Dit biedt ons de mogelijkheid om duidelijk te tonen aan de klanten welke producten ze zullen krijgen, voor er nog maar een onderdeel van gemaakt is.

Bij de productie helpt DXF voor CAM onze ontwerpafdeling om efficiënter te zijn in het genereren van de CAD-programmering voor onze CNC en door te zorgen voor een programmering die specifiek gericht is op onze ontwerpen en processen.

Naast een sterke productfunctionaliteit, bieden de medewerkers van Elecosoft een uitstekende service, nuttig advies, en uitmuntende opleidingen. Ze zijn vriendelijk, zeer deskundig en efficiënt in het leveren van opleiding en klantenondersteuning”, zegt Scott Uhrig, General Manager bij Stairworks.

Watch the case video

Meer informatie: Stairworks website

 
Print this page
 
Volg ons ook

Facebook

Een voorsmaakje van de toekomstige Staircon

Om uw bedrijf zo efficiënt, productief en winstgevend mogelijk te maken, optimaliseren wij voortdurend onze software voor het ontwerpen en produceren van trappen. Onze focus ligt momenteel op het toekomstbestendig […]

 
 
 
https://www.staircon.com/nl https://www.staircon.com/wp/wp-content/themes/staircontema