Machinale Houtbewerking Sjaak de Visser | Staircon
 
 
 
 
Staircon

Praktijkvoorbeelden

Machinale Houtbewerking Sjaak de Visser

Customer Staircom

In Aagtekerke, op één van de mooie Zeeuwse eilanden, vinden we de timmerfabriek van de familie De Visser, zo’n 15 jaar geleden opgestart door naamdrager Sjaak de Visser. In de timmerfabriek worden trappen, kozijnen, ramen, deuren en bijhorende producten van hoge kwaliteit gemaakt. De timmerfabriek werkt over het algemeen aan kleine projecten, maar af en toe doen ze ook seriewerk. Het bedrijf heeft inmiddels een goede naam opgebouwd in de regio Walcheren, wat ertoe geleid heeft dat ze incidenteel tot in Amsterdam te vinden zijn.

Ondertussen werkt ook Jan de Visser als volgende generatie mee in het bedrijf. Jan stopte met zijn eigen bedrijf en heeft zich volledig gefocust op de timmerfabriek. Het afgelopen jaar is de timmerfabriek gemoderniseerd en is er flink geïnvesteerd in o.a. een 5-assige CNC-machine met hoge werkhoogte en een laser projector. Ook werd er extra personeel aangenomen om de trappen (en kozijnen) te kunnen produceren.

Om het tekenen en produceren van trappen te vereenvoudigen en te automatiseren koos men, na vergelijking met andere partijen, voor het pakket Staircon CAM5 van Elecosoft. Dit vanwege de mooie en moderne uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van het pakket.

“Het pakket zag er gewoon goed uit. Nu we er mee werken, gaat het uitwerken van een trap een stuk sneller en eventuele veranderingen zijn gemakkelijker door te voeren. Een z-trap bijvoorbeeld is in Staircon vlot uit te werken en ook de aansturing naar de CNC-machine gaat goed. Maatverschillen kunnen er op deze manier (bijna) niet meer zijn”, aldus Jan de Visser.

In de toekomst wil de familie de Visser nog meer groeien in exclusiviteit en kwaliteit. Een overstap naar Staircon CAM5+ voor het maken van kuipen en wrongen is hier eventueel nog een mogelijkheid.

 
Print this page
 
Volg ons ook

Facebook

Een voorsmaakje van de toekomstige Staircon

Om uw bedrijf zo efficiënt, productief en winstgevend mogelijk te maken, optimaliseren wij voortdurend onze software voor het ontwerpen en produceren van trappen. Onze focus ligt momenteel op het toekomstbestendig […]

 
 
 
https://www.staircon.com/nl https://www.staircon.com/wp/wp-content/themes/staircontema