Snickarlaget, Sverige | Staircon
 
 
 
 
Staircon

Referens

Snickarlaget, Sverige

Trappa av Snickarlaget

Snickarlaget säljer och tillverkar trappor till flera olika marknadssegment. De behövde en programvara utformad att konstruera de vanliga standardtrapporna snabbt. Och ge användaren möjlighet att skapa komplexa trappor.

 

– Vi använder samma programvara genom hela processen, från offert och försäljning till konstruktion och produktion. Det är en stor fördel för oss, säger Magnus Gustafsson, teknisk chef hos Snickarlaget. Vi uppskattar att programvaran är flexibel. Standartrappor konstrueras snabbt med fördefinierade modeller. Vi ser en ökad efterfrågan på design alternativ så det är även viktigt att mer komplexa trappor kan skapas lätt och effektivt.

Snickarlaget är en av Sveriges ledande tillverkare av trappor. Företaget riktar sig till design medvetna kunder som vill att deras trappa går i linje med deras personliga stil. De köpte Staircon år 2000.

Mer information

Snickarlagets hemsida

 
Print this page
 
Följ oss

Facebook

En försmak av framtidens Staircon

För att göra våra kunders affär så effektiv, produktiv och lönsam som möjligt utvecklar vi ständigt vår programvara Staircon för trappdesign och tillverkning. Vi har just nu ett stort fokus […]

 
 
 
https://www.staircon.com/sv https://www.staircon.com/wp/wp-content/themes/staircontema