Programvaran Staircon ger Bolton Railings fantastisk flexibilitet | Staircon
 
 
 
 
Staircon

Referens

Programvaran Staircon ger Bolton Railings fantastisk flexibilitet

Customer Staircom

– Några av nyckelfunktionerna som ledde till att vi köpte Staircon är den väldigt, väldigt höga nivån på teknisk support. Programvaran har ett väldigt användarvänligt gränssnitt och snabba designmöjligheter. Samtidigt är den tillräckligt flexibel för att skapa den mest avancerade trappdesignen som du kan föreställa dig.

– Vi bytte till Staircon eftersom den gör att vi snabbt och enkelt kan designa trappor samtidigt som den tillåter oss vara mer avancerade i vår design- och produktionskapacitet. De främsta fördelarna för oss idag med att använda Staircon är att det är väldigt likt en öppen mjukvara i design eller den kod som den genererar. Den ger dig den bästa optimala lösningen som den kan hitta för dig, men du kan interagera med den och ändra vad du vill. Så det har gett oss fantastisk flexibilitet som vi behöver idag.

– De inbyggda funktionerna i programvaran säkerställer att vi har bekvämligheten att designa inom byggnormen. Staircon har gjort ett utmärkt jobb med att stötta oss i utbildningen samt efteråt för att guida oss från A till Ö.”

Danny Tomada, Chef på Bolton Railings Inc

Se videon

Mer information

Bolton Railings Inc

 
Print this page
 
Följ oss

Facebook

En försmak av framtidens Staircon

För att göra våra kunders affär så effektiv, produktiv och lönsam som möjligt utvecklar vi ständigt vår programvara Staircon för trappdesign och tillverkning. Vi har just nu ett stort fokus […]

 
 
 
https://www.staircon.com/sv https://www.staircon.com/wp/wp-content/themes/staircontema