Vi fortsätter växa och söker nu en utvecklare till vårt team | Staircon
 
 
 
 
Staircon

Latest news

Vi fortsätter växa och söker nu en utvecklare till vårt team

2018-01-19

Till vårt kontor i Skellefteå söker vi nu en person som ska arbeta med utveckling av vår produkt Staircon – en mjukvaruprodukt för design och produktion av trappor.

 

Dina arbetsuppgifter

På Elecosoft kommer du att ingå i ett SCRUM-team som gemensamt arbetar med utveckling av CAD-programmet Staircon. Förutom att använda programmet till design av trappor, kopplas det också direkt till CNC-maskiner. För att trivas med att utveckla Staircon är det därför viktigt att du har ett intresse av 3D-grafikprogrammering och/eller CAD/CAM-mjukvaror. Din arbetsplats blir i Skellefteå men du kommer att ha kontakt med kollegor i övriga delar av Sverige och världen.

 

Vi söker dig som

  • Har kompetens inom C# och C++.
  • Är en teknisk utvecklare som har kompetens inom GUI-utveckling och förmåga att visualisera objekt i 3D.

Meriterande är en matematisk begåvning med kunskap inom linjär algebra, matriser, vektorer och sök- och optimeringsalgoritmer. Har du dessutom tidigare erfarenhet och kunskap inom utveckling av CAD-program ses detta som mycket meriterande.Som person trivs du med arbete i grupp och tycker om att dra nytta av andras kunskaper samtidigt som du delar med dig av dina egna. Du har en social framåtanda och ser rollen som en chans att vidare utveckla dina kunskaper. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

 

Sista ansökningsdag: 31/1

Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Frågor besvaras av, och ansökan skickas till;
Kenneth Schönfeldt
0910-21 55 65
kenneth.schonfeldt@elecosoft.se

 
Print this page
 
Följ oss

Facebook

En försmak av framtidens Staircon

För att göra våra kunders affär så effektiv, produktiv och lönsam som möjligt utvecklar vi ständigt vår programvara Staircon för trappdesign och tillverkning. Vi har just nu ett stort fokus […]

 
 
 
https://www.staircon.com/sv https://www.staircon.com/wp/wp-content/themes/staircontema