Treppenbau Diehl, Germany | Staircon
 
 
 
 
Staircon

Referens

Treppenbau Diehl, Germany

Treppenbau Diehl i Frankfurt am Main, Tyskland, grundades 1971 och är specialiserade på utveckling, produktion och installation av exklusiva specialanpassade designtrappor. I sin tillverkning använder de sig av en 5-axlig CNC-maskin som styrs av Staircon CAM5+.

 

”Vi använder Staircon för avancerad trappdesign och för att styra CNC-bearbetningen vid tillverkningen av våra trappkomponenter. Som användare möter vi högt ställda krav varje dag, och användarvänligheten i Staircon hjälper oss att uppnå dessa krav. Olika designalternativ kan enkelt förkonfigureras för att skapa även de mest innovativa trapporna. Dessutom är Staircons support-team mycket tillmötesgående och kompetenta och vi får snabbt hjälp med våra frågor och önskemål.

Staircon har också en annan fördel för oss: det har blivit mycket lättare att inspirera våra kunder med 3D-visualiseringar för att övertyga dem om olika idéer och designförslag. Sedan vi började arbeta med Staircon tillsammans med vår nya 5-axliga maskin har våra horisonter vidgats avsevärt. Därför kan jag knappast föreställa mig en specialanpassad trappkonstruktion utan Staircon. ”

Mer information

Treppenbau Diehl hemsida

 
Print this page
 
Följ oss

Facebook

En försmak av framtidens Staircon

För att göra våra kunders affär så effektiv, produktiv och lönsam som möjligt utvecklar vi ständigt vår programvara Staircon för trappdesign och tillverkning. Vi har just nu ett stort fokus […]

 
 
 
https://www.staircon.com/sv https://www.staircon.com/wp/wp-content/themes/staircontema